НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

АСПЕКТИ НА САТУРН

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

АСПЕКТИ НА САТУРН


Сатурн има отношение към костната система в човека (гръбнак, колена, зъби), кожата, слуха и зрението. Когато Сатурн се намира точно на главните линии - асцендент, надир, десцендент, зенит - и особено ако е с обратно (ретроградно) движение или има силни неблагоприятни аспекти (квадратури, опозиции) с повечето от Планетите и Луната, тогава е налице увреждане на всички споменати по-горе органи и системи.


По отношение на металите, Сатурн има отношение към оловото, от цветовете - към черния, от вкусовите усещания - към горчивия, от минералите - към оникса. Общо взето, когато Сатурн е точно на границата между домовете, влиянието му е силно, създава неприятности, мъчнотии, трудни ситуации в живота и телесни увреждания, за които споменахме.


С Уран. При съвпад и благоприятни аспекти, имаме човек с активна, спокойна мисъл и със способност да взема разумни решения, когато това му се налага.


При неблагоприятни аспекти е налице личност, която нервно, прибързано и без достатъчна задълбоченост мисли и взема решения по въпроси, които й се налагат.


С Нептун. При съвпад и благоприятни аспекти имаме човек с устой и постоянство в постигането на всяка родена в него идея.


При неблагоприятни аспекти имаме човек с инат и със склонност да ражда неестествени и неосъществими за дадени условия и време идеи.


С Плутон. Съвпадът е много неблагоприятен: в определени моменти, човек губи способност да мисли или ако мисли, то е лошо и неправилно.


При неблагоприятни аспекти имаме злобен и отмъстителен човек, който трудно прощава и забравя. Всяка случайно нанесена му обида или лоша обхода от околните, той приема за жестоко оскърбление, макар в действителност да не е такава.


При благоприятни аспекти личността има голям устой и решителност в постигането на всяка поставена задача; всяка идея, дошла в ума й, е добре обсъдена, разработена и са намерени средства за нейното осъществяване.



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ